Contact Dorești un mentor?
Intră în discuție!


Să începem | Ce ai pe inimă?

Ce ai pe inimă?

În această clipă porneşti cu Dumnezeu într-un demers de care e foarte interesat: ajuţi alţi oameni să-L cunoască.

Site-ul de faţă te va învăţa câţiva paşi simpli, care pot fi tare utili. Mai întâi …

Doreşti ca studenţii din facultatea ta să-L descopere pe Dumnezeu? Cu sutele, cu miile?

Doreşti să-i ajuţi pe credincioşi să se maturizeze şi să le vorbească altora despre Hristos?

Oricum ar fi, porneşti acum într-o adevărată aventură a credinţei. Crede în Dumnezeu, mergi după El şi lasă rezultatele în seama Lui. Anul acesta se anunţă deosebit de interesant, nu?

Crezi că trebuie să ai un comportament exemplar înainte să-i vorbeşti cuiva despre Hristos, înainte ca Dumnezeu să te folosească pentru a-i ajuta pe alţii?

Fariseii erau un exemplu de moralitate: îndeplineau toate poruncile lui Dumnezeu, mergeau la templu în fiecare sabat. Ba chiar îşi mai făcuseră ei nişte reguli, ca să fie cât se poate de neprihăniţi. Însă, cu toate astea, Iisus îi numea „călăuze oarbe”.

Femeia de la fântână, din Ioan 4, era aproape opusul lor. Fusese măritată de cinci ori şi tocmai trăia în concubinaj cu al şaselea bărbat. Deşi nu-şi schimbase încă deloc viaţa, ea i-a adus pe toţi sătenii la credinţa în Hristos.

Care e deosebirea dintre ea şi farisei?

Ea ştia cine e Iisus, dar fariseii nu.

Deşi nu ştia ea multe lucruri despre Iisus, ştia totuşi destule. În primul rând, ştia cine este şi nu ezita să le spună şi altora, fiindcă voia ca şi ei să-L cunoască pe Cel ce îi schimbase viaţa.

Dumnezeu te poate folosi şi pe tine ca să transforme universitatea ta. Nu-i nimic dacă eşti speriat. Cineva a spus odată: „Dacă nu eşti speriat câtuşi de puţin, înseamnă că nu faci nimic important.”

Reuşita ţine întru totul de Dumnezeu. El doreşte ca studenţii din facultatea ta să-L cunoască, aşa că lucrezi în parteneriat cu El, care are toată puterea din lume.© LIDER3D.RO