Contact Dorești un mentor?
Intră în discuție!


Să începem | Invită alţi credincioşi

Invită alţi credincioşi

Uneori ne bucurăm de viaţa de credinţă alături de prietenii care ne împărtăşesc iubirea faţă de Dumnezeu. De multe ori, ei ne devin chiar prieteni pe viaţă.

Chiar dacă prietenia nu este singurul ţel în viaţă, cu siguranţă se numără printre ţelurile noastre. Şi tu vei forma o comunitate, un fel de familie cu cei ce doresc evanghelizarea campusului.

Poţi începe chiar şi cu 1-2 credincioşi. Iisus a zis: „Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Vezi dacă Dumnezeu va aduce zece studenţi alături de tine. Când sunteţi aşa de mulţi, sunteţi pregătiţi să aduceţi o schimbare în campus.

Două modalităţi de a găsi credincioşi:

1. Prezintă Evanghelia. Când vei merge prin campus să discuţi cu studenţii, să le spui Evanghelia, probabil că vei întâlni şi credincioşi… Dacă nu, ai putea ajuta tu câţiva studenţi să devină credincioşi!

2. Fă reclamă.

Afişe.
Poţi lipi afişe prin campus cu un mesaj precum cel de mai jos:
„Eşti creştin sincer şi vrei să aduci schimbare în acest campus? Dacă da, ne găseşti la camera 203 din clădirea de la Fizică, în fiecare miercuri, după-amiaza.”

Poţi lipi aceste afişe şi în bisericile evanghelice de lângă campus. Nu trebuie să faci cine ştie ce afişe complicate şi scumpe. E suficient să scrii cu carioca pe o coală de hârtie.

Anunţuri pe Facebook.
Poţi pune anunţuri pe Facebook pentru creştini, îndemnându-i să viziteze acest site. Le găseşti aici.

Reţele de socializare.
Distribuie aceste articole/clipuri pe conturile tale din reţelele de socializare (Facebook, WhatsApp etc.) Întreabă-ţi prietenii: „Aţi văzut asta? Dacă vreţi să aflaţi mai multe, daţi-mi mesaj.”

O masă cu materiale informative în campus.
Oferă-le celor interesaţi articole imprimate de pe site-ul www.everystudent.ro, fluturaşi despre site, cărţi de vizită. Fă fluturaşi cu informaţii despre grupurile mici pe care le aveţi, incluzând data, ora şi locul întâlnirilor. Alcătuieşte o listă cu cei ce se vor înscrie la ele. Discută cu studenţii care vin la tine.

Când sunt mai mulţi credincioşi care vor să ţi se alăture, atunci vă puteţi aduna.© LIDER3D.RO